Wydruk strony Portalu Spożywczego - www.portalspożywczy.pl

Food Show 2018: Zobacz kto potwierdził swój udział w debatach i pokazach!

  • Autor: www.portalspozywczy.pl
  • Data: 13-02-2018, 14:23
Food Show 2018

Już za miesiąc w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach odbędzie się II edycja Food Show. Podczas tego unikalnego wydarzenia biznesowego i kulinarnego branży spożywczo-gastronomicznej nie zabraknie wskazówek, warsztatów, dyskusji, wykładów, pokazów i wystaw. Chcemy inspirować! Zobacz kto potwierdził swój udział w wydarzeniu.

WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PL, NA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Udział w Food Show zapowiedzieli już m.in.:

- Zuzanna Antecka, dietetyk, psycholog, autorka serwisu szpinakrobibleee.pl
- Borys Baran, prezes zarządu, Just Chopped
- Dariusz Barański, szef kuchni, Concept 13, Likus Restauracje
- Łukasz Błażejewski, dyrektor ds. franczyzy, 7th Street, Meat & Fit
- Karolina Buczkowska-Gołąbek, prezes, Polskie Stowarzyszenie Turystyki Kulinarnej
- Izabela Byszewska, prezes zarządu, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
- Radosław Czapnik, prezes zarządu, Kompania eCommerce Sp. z o.o. (RegioHurt.pl)
- Michał Czerwiński, prezes zarządu, Purella Food Sp. z o.o.
- Marcin Czubak, szef kuchni
- Dominik Duraj, szef kuchni, Villa Gardena
- Andrzej Gantner, dyrektor generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
- Wiktoria Górecka, wykładowca Food Studies, SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny, autorka bloga Pyza Made in Poland, ekspert kuchni azjatyckich
- Radosław Kaczmarek, Strategy Director, Partner, Melting Pot
- Malka Kafka, założycielka, Tel Aviv Food & Wine
- Jolanta Kleser, właścicielka, Pracownia Smaku
- Kuba Korczak, szef kuchni
- Mateusz Kowalewski, prezes zarządu, Hortimex Plus Sp. z o.o. Sp. k.
- Wojciech Krzak, szef kuchni, Restauracja Styl 70
- Karolina Liberka, Strategy Director, Feno.pl
- Daria Ładocha, miłośniczka zdrowego żywienia, blogerka, trener kulinarny, ekspert z dziedziny żywienia dzieci i zdrowej kuchni dla dorosłych
- Paweł Łukasik, Grzegorz Targosz, Gotowanie z Pasją
- Michał Maciejewski, strategy director, Pitted Cherries
- Stanisław Magdij, dyrektor operacyjny, QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.
- Jakub Mielniczuk, współzałożyciel, CookUp
- Piotr Niemiec, właściciel, Grupa Gastromall
- Weronika Pochylska, koordynatorka kampanii RoślinnieJemy
- Katarzyna Rogowska, szef kuchni, Restauracja Cadenza
- Damian Rybak, President Pizza Hut Dine-in, AmRest Holding SE
- Michał Skoczek, założyciel bloga Street Food Polska
- Hanna Stolińska-Fiedorowicz, dietetyk kliniczny, Instytut Żywności i Żywienia
- Marcin Suski, manager ds. franczyzy, Krowarzywa Vegan Burger
- Tomek Woźniak, trendsetter kulinarny 

Food Show 2018 rozpocznie się w niedzielę 11 marca. Będzie to dzień otwarty dla publiczności / mieszkańców Śląska, dla których przygotowujemy warsztaty, degustacje, live cooking, strefy smaku i doświadczenia, spotkania z mistrzami kuchni i blogerami kulinarnymi.

W ramach dni dla profesjonalistów (12-13 marca 2018 r.) odbędą się debaty i dyskusje branżowe z udziałem szefów kuchni, firm gastronomicznych, spożywczych, oraz dostawców. Będą im towarzyszyć wystawy, ekspozycje, prezentacje produktów żywnościowych, degustacje, pokazy gotowania, warsztaty kulinarne. Podczas Food Show zapraszamy także na V edycję GASTROSILESII, która po raz pierwszy odbędzie się w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w ramach II edycji Food Show.

Podczas Food Show odbędzie się także wieczorna Gala, w czasie której wręczymy nagrody Food Show Star dla najlepszych produktów i dla najlepszych dostawców HoReCa. W ramach Food Show, po raz drugi już, odbędzie się Megawieczór Kulinarny. Znani i cenieni szefowie kuchni przygotują na oczach gości swoje popisowe dania.

ZOBACZ AGENDĘ FOOD SHOW 2018 I ZAREJESTRUJ SWÓJ UDZIAŁ!

© Portal Spożywczy 2018-05-23 12:50:22