Wydruk strony Portalu Spożywczego - www.portalspożywczy.pl

dogidog: Jak w dobie prozdrowotnych trendów budować hotdogowy biznes? (wideo)

- Nie okłamujemy naszych gości. Nasze hot dogi są wykonywane z dobrej jakości produktów, wszystko staramy się przygotowywać sami - od bułek, po wszystkie dodatki - mówi serwisowi www.portalspozywczy.pl Joanna Łostowska z dogidog.


Autor: www.portalspozywczy.pl
Data: 27-06-2018, 13:04
Joanna Łostowska z dogidog/ fot. Żelazna studio

Kto, w dobie mega trendów prozdrowotnych, sięga po hot dogi, dogidogi? 

Zdaniem ekipy dogidog, mimo mód i tendencji, jest cała masa osób, które po prostu lubią dobre hot dogi. - Odwiedzają nas niemal wszyscy, niezależnie od wieku i zawodu - są to zarówno pracownicy korporacji, rodziny z dziećmi jak i typowi foodies, którzy poszukują powszechnie znanych potraw typu hot dog jednak w wydaniu fusion - dodaje  Joanna Łostowska z dogidog.

Przepis na najlepszego hot doga? - Nas przepis na sukces to: nie okłamywać gości. Coraz więcej osób zwraca uwagę na to, z jakich składników są przygotowywane posiłki, które spożywają. Dlatego nasze hot dogi są wykonywane z dobrej jakości produktów, wszystko staramy się przygotowywać sami - od bułek, po wszystkie dodatki - zapewnia Joanna Łostowska. 

Obecnie dogidog ma lokale w trzech punktach na kulinarnej mapie Warszawy: w Bazar Koszyki Street Food, Hali Gwardii oraz na Nocnym Markecie.

© Portal Spożywczy 2019-11-15 19:03:35