Wydruk strony Portalu Spożywczego - www.portalspożywczy.pl

Sertop na Politechnice Krakowskiej

Tyski producent serków topionych ponownie wraca z akcją promocyjną na krakowską uczelnię. W każdy wtorek od dnia 19 marca br do 9 kwietnia, pierwszych 50 studentów politechniki Krakowskiej będzie miało okazję skosztować serków topionych w zupie meksykańskiej, serowej lub sałatce warzywnej, serwowanej w wagonie tramwajowym Pantograf Cafe, przy Wydziale Mechanicznym Politechniki Krakowskiej (Al. Jana Pawła II 37).


Autor: portalspożywczy.pl
Data: 13-03-2019, 13:23
Aneta Będkowska /fot. Sertop

– Mamy nadzieję, że akcja promocyjna zachęci studentów do gotowania, które może być bajecznie proste z wykorzystaniem naszych produktów – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop sp. z o.o. - Bo serek topiony Złoty Ementaler to produkt nie tylko na kanapkę, ale także doskonała baza do przygotowania różnego rodzaju zup, sposób oraz dodatek do warzywnych i owocowych sałatek.

© Portal Spożywczy 2019-08-18 23:08:38