Wydruk strony Portalu Spożywczego - www.portalspożywczy.pl

Prezes Pekpolu: Wiele zakładów mięsnych może nie przetrwać obciążeń, które przyniesie 2020 rok (wywiad)

Na skutek jakich czynników wiele zakładów mięsnych może nie przetrwać 2019 i 2020 roku? Dlaczego produkcja wegetariańska w zakładzie mięsnym to nic złego? Z jakich przyczyn upadła koncepcja Polskiego Klastra Mięsnego oraz o tym, że produkcja pod markami własnymi sieci handlowych nie musi być mniejszym złem dla zakładu mięsnego - opowiedział nam Tomasz Łączyński, prezes Zakładów Mięsnych Pekpol Ostrołęka.

Prezes Pekpolu: Wiele zakładów mięsnych może nie przetrwać obciążeń, które przyniesie 2020 rok (wywiad)
Tomasz Łączyński, fot. mat. pras.
© Portal Spożywczy 2019-10-23 22:50:47