Forum od 1 do 5 z 5
Poprzednie |
Następne
Jakub 03-02-2010, 12:26
Większego szajsu niż żywność GMO nie ma. Mieszkam w stanach i jem ten szajs. Mam nadzieje że w Polsce nie dacie się tym lobbystom z przemysłu bitechnologicznego i farmaceutycznego.
STOP DLA GMO.
POLSKA WOLNA OD GMO
pozdrawiam
Jakub
myszka 11-12-2009, 04:39
TO JEST MÓJ KRZYK I KRZYK MOJEJ RODZINY ! - I SZKODA, ŻE W KOMENTARZU NIE MOŻNA DODAĆ DECYBELI BO CHCIAŁABYM ABY NASZ KRZYK JAK GRZMOT PIORUNA OBIEGŁ CAŁĄ KULĘ ZIEMSKĄ I ABY GO WSZYSCY MOGLI USŁYSZEĆ !!!
POLSKA BEZWZGLĘDNIE WOLNA OD GMO !!!!!
EUROPA BEZWZGLĘDNIE WOLNA OD GMO !!!!!
ŚWIAT BEZWZGLĘDNIE WOLNY OD GMO !!!!!
PRECZ Z GMO ! ! ! NIECH MONSANTO I POKREWNE MU JEDNOSTKI HODUJĄ SWOJE GMO W RODZINNYCH OGRÓDKACH WARZYWNYCH I NIECH TYM PASKUDZTWEM ŻYWIĄ WŁASNE RODZINY !!!
NIECH NIE WPYCHAJĄ SIĘ Z BUCIORAMI PEŁNYMI BRUDU W CZYSTY ŚWIAT NATURY !!!
WREDNI KARIEROWICZE, OSZUŚCI I KŁAMCY - PODSTĘPEM CHCĄ NAM WCISKAĆ NA SIŁĘ SWOJE PRODUKTY WRAZ Z OSZUKAŃCZĄ TEORIĄ DOBRODZIEJSTWA GMO I DBAŁOŚCI O LOS MIESZKAŃCÓW ZIEMI !!!
MONSANTO PROPAGUJE GMO ALE WESPÓŁ Z ELITĄ ŚWIATOWĄ I KORPORACJĄ SYNGENTA SĄ RÓWNIEŻ SPONSORAMI BUDOWY NAJWIĘKSZEGO NA ŚWIECIE GLOBALNEGO BANKU NASION - JAKI MAJĄ W TYM CEL ?!
===========
A Pawłowi polecam książkę Jeffrey M. Smith "Nasiona kłamstwa, czyli o łgarstwach przemysłu i rządów na temat żywności modyfikowanej genetycznie"
JOHN VI RAMBO 03-12-2009, 17:26
Kolego Pawle nie masz pojęcia o tym co piszesz. Odsyłam Cię do stron Kolaicji Polska Wolna od GMO www.polska-wolna-od-gmo.org - może tedy zrozumiesz o co chodzi, a nie będziesz pisał pierdół. Pozdrawiam John VI RAMBO z pola walki.
Paweł 21-11-2009, 08:11
Nie ma ani logicznego,ani naukowego wyjaśnienia szkodliwości żywności GMO. Codziennie spożywamy zmutowaną żywność,tyle że zmutowaną w sposób naturalny. Dla układu trawiennego nie stanowi różnicy,czy rozkłada na związki proste substancję roślinną zmutowaną czy też nie. Oczywiście zagrożeniem byłoby,gdyby ktoś celowo pogarszał czy wręcz powodował,że w yniku mutacji rośliny będą zawierać związki szkodliwe dla zdrowia. Ale nie widzę powodów,takie postępowania. Są znacznie mniej skomplikowane sposoby,aby celowo i planowo zatruć duże masy ludzkie...
Michał 20-11-2009, 21:20
Witajcie, trzeba obudzić świadomość wśród wszystkich ludzi że genetycznie modyfikowane organizmy są złe i szkodzą ludziom. Nie są też receptą na głód, a jedynie tanim zamiennikiem który i tak nie zawiera wartościowych witamin i minerałów co normalny tradycyjny i ekologiczny produkt. Zobacz więcej na stronie www.gmo.icppc.pl lub www.fnbg.org. Pozdrawiamy
Forum od 1 do 5 z 5
Poprzednie |
Następne