Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Cukier do pieczenia - drobny

  • Autor: portalspozywczy.pl
  • Data: 07-12-2015, 13:30
Cukier do pieczenia - drobny

Jest to cukier o śnieżnobiałej barwie i charakterystycznej, bardzo drobnej granulacji. Cukier do pieczenia drobny powstaje podczas specjalnego procesu segregacji, selekcjonującego kryształki cukru o określonej, odpowiedniej wielkości.

Dzięki tak dobranej granulacji cukier do pieczenia drobny rozpuszcza się bardzo szybko. Doskonale nadaje się do wypieków, przygotowywania ciast, kremów i deserów. Cukier do pieczenia drobny jest niezastąpiony w każdej kuchni.

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNERZY SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (25 770) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 267)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH