Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Właściciel sklepu spożywczego musi przestrzegać zasad HACAP

  • Autor: Rzeczpospolita
  • Data: 30-09-2008, 08:40

Przedsiębiorca, który zamierza prowadzić sklep z artykułami spożywczymi, musi mieć odpowiedni lokal i zdrową załogę. Nie może też zapomnieć o przepisach żywnościowych. O tym, jakie warunki musi spełnić przyszły biznesman, informuje Rzeczpospolita.

Przedsiębiorca otwierający pierwszy sklep prawdopodobnie zarejestruje się w gminnej ewidencji działalności gospodarczej. Nie ma jednak przeszkód, by działalność była prowadzona w formie spółki - tę wpisuje się do Krajowego Rejestru Sądowego.



Źródło: Rzeczpospolita Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNERZY SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (22 138) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 270)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH