Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Food Show 2018: Szykujemy debaty i dyskusje branżowe - zobacz zakres tematyczny

  • Autor: www.portalspozywczy.pl
  • Data: 05-12-2017, 10:41
Food Show 2018: Szykujemy debaty i dyskusje branżowe - zobacz zakres tematyczny
fot. Food Show 2018

Przedstawiamy zakres tematyczny Food Show 2018 - wielkiego święta branży spożywczej, gastronomicznej i świata kulinariów, które odbędzie się 11-13 marca w Katowicach. Przygotowaliśmy dwa dni branżowe, na które składać się będzie 15 debat i dwa bloki tzw. short stories, w których praktycy rynku zaprezentują swoje innowacyjnych koncepty gastronomiczne i projekty kulinarne.

WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PL, NA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Food Show 2018 rozpocznie się w niedzielę 11 marca. Będzie to dzień otwarty dla publiczności / mieszkańców Śląska, dla których przygotowujemy warsztaty, degustacje, live cooking, strefy smaku i doświadczenia, spotkania z mistrzami kuchni i blogerami kulinarnymi.

W ramach dni dla profesjonalistów (12-13 marca 2018 r.) odbędą się debaty i dyskusje branżowe z udziałem szefów kuchni, firm gastronomicznych, spożywczych, oraz dostawców. Będą im towarzyszyć wystawy, ekspozycje, prezentacje produktów żywnościowych, degustacje, pokazy gotowania, warsztaty kulinarne. Podczas Food Show zapraszamy także na V edycję GASTROSILESII, która po raz pierwszy odbędzie się w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w ramach II edycji Food Show.

Podczas Food Show odbędzie się także wieczorna Gala, w czasie której wręczymy nagrody Food Show Star dla najlepszych produktów i dla najlepszych dostawców HoReCa.

OTO ZAKRES TEMATYCZNY FOOD SHOW 2018:

12 marca 2018 r. - debata inauguracyjna - Żywność w centrum uwagi świata; jedzenie w randze sztuki

·         Żywieniowi hedoniści – jedzenie jako wartość i przyjemność 
·         Od pożywienia do sztuki – w którą stronę ewoluuje jedzenie?
·         Kucharz uczy, bawi i kreuje nowe trendy żywieniowe
·         Syci, piękni i mądrzy – czy żywność może spełniać marzenia?
·         Konsumencka psychoza, czyli co nam szkodzić, a co pomaga? Walka z mitami na temat żywności
·         Jak projektować żywność, by zaspokoić potrzeby nowoczesnych konsumentów
·         Start-upy, innowacje spożywcze, trendsetterzy – czy potrzeba jest zawsze matką wynalazku?
·         Polski przemysł spożywczy w gotowości na żywieniową rewolucję

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (18 860) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 263)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH