Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Hala Gwardii zaprasza na wielki Targ Świąteczny

  • Autor: portalspozywczy.pl
  • Data: 15-12-2017, 09:52
Hala Gwardii zaprasza na wielki Targ Świąteczny
fot. materiały prasowe

W dniach 15-23 grudnia w Hali Gwardii zagości wielki Targ Świąteczny, na którym pojawi się ponad 70 wystawców. Będą punkty ze swojskimi wędlinami, nabiałem i szerokim wyborem serów, stoiska z rybami i owocami morza. Nie zabraknie również oferty słodkich wypieków i gotowych dań na stół świąteczny w wydaniu tradycyjnym i wegańskim.

Osoby dbające o wystrój domu będą mogły zakupić ozdoby świąteczne, stroiki, gwiazdy betlejemskie, a poszukiwacze oryginalnych prezentów znajdą w Hali same perełki wydawnicze, wysokiej klasy kosmetyki do pielęgnacji ciała i twarzy oraz biżuterię i niebanalne wyroby rękodzielnicze.

Odwiedzając targ koniecznie trzeba będzie spróbować dań serwowanych przez ponad 30 sklepów
i punktów gastronomicznych zlokalizowanych w Hali Gwardii. Ich właściciele zadbają o świąteczny klimat menu.

W ramach targu pojawi się świąteczny kiermasz książki „Skarby Świata Całego”, organizowany przez fundację Czuły Barbarzyńca. W programie wydarzenia spotkania z fascynującymi gośćmi
oraz możliwość zakupienia książek dla dzieci, pozycji kulinarnych, wyjątkowych biografii.

Dodatkowe atrakcje Targu Świątecznego

Sobota, 16.12.2017

godz. 8.00-18.00 – AUDYCJA RDC NA ŻYWO Z HALI GWARDII z udziałem ciekawych gości, autorów książek i wydawców.

godz. 12.00-17.00 – TWORZENIE ŚWIĄTECZNEJ RZEŹBY Z CZEKOLADY na oczach gości. Projekt realizowany z DESEO, cukiernią specjalizującą się w ciastkach typu petit gateau, tortach, czekoladowych pralinach i autorskich lodach. Autorem rzeźby i projektu jest Alfred Laskowski, młody twórca wywodzący się z warszawskiej ASP.

Niedziela, 17.12.2017

godz. 12.00-17.00 – TWORZENIE ŚWIĄTECZNEJ RZEŹBY Z CZEKOLADY na oczach gości. Projekt realizowany z DESEO, cukiernią specjalizującą się w ciastkach typu petit gateau, tortach, czekoladowych pralinach i autorskich lodach. Autorem rzeźby i projektu jest Alfred Laskowski, młody twórca wywodzący się z warszawskiej ASP.

Poniedziałek-wtorek, 18-19.12.2017

Zapraszamy na Słodkie Święta bez Cukru organizowane przez Fundację Szczęśliwi bez Cukru.

godz. 15.00-17.00 – ZRÓB SŁODKI PREZENT I ZABIERZ GO ZE SOBĄ - otwarte warsztaty.
Dziadkowie z wnukami/Rodzice z dziećmi będą robić proste słodycze: słodkie kulki, ciasteczka owsiane, świąteczne pralinki, które będą mogli zapakować do pudełeczek i zabrać ze sobą, razem
z przepisami i materiałami edukacyjnymi.

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

  • 10.

    JUBILEUSZOWA EDYCJA 14-16 maja 2018, Katowice • Spodek i MCK • Metropolia GZM

Pobierz aplikację EEC
WIĘCEJ

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (18 481) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 262)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH