Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Krzysztof Cybruch na Food Show: Na Targu Śniadaniowym można przetestować swój koncept gastronomiczny

  • Autor: www.portalspozywczy.pl
  • Data: 16-03-2018, 15:33
Krzysztof Cybruch na Food Show: Na Targu Śniadaniowym można przetestować swój koncept gastronomiczny
Krzysztof Cybruch, twórca i organizator Targu Śniadaniowego, odpowiedzialny za komercjalizację Hali Gwardii. Fot. PTWP

Udział w Targu Śniadaniowym to bardzo dobry pomysł dla osób, które chciałyby zacząć pracę w gastronomii, wystartować ze swoim biznesem czy nowym konceptem - mówił Krzysztof Cybruch, twórca i organizator Targu Śniadaniowego, odpowiedzialny za komercjalizację Hali Gwardii, podczas debaty "Lokal bez adresu: targi śniadaniowe, nocne markety, food trucki" odbywającej się w trakcie Food Show 2018.

- Jest zwolennikiem tego, aby Polacy przestali mieć kompleksy, jeśli chodzi o targi śniadaniowe - mówił Krzysztof Cybruch, twórca i organizator Targu Śniadaniowego, odpowiedzialny za komercjalizację Hali Gwardii.

- Realizacja konceptów z innych krajów nie zawsze się sprawdza, np. nie mamy szynek dojrzewających, a w Bałtyku nie pływają dorady. Uważam, że niedługo powstaną nocne markety z dużą częścią polskich produktów, które mają ogromny potencjał. Produkty spożywcze sprowadzane z Paryża czy z Barcelony wcale nie są tanie, więc gdy będziemy sprzedawać je w Polsce, usłyszymy komentarze klientów na temat ich wysokiej ceny - dodał.

- Mamy wiele polskich wspaniałych produktów: pieczywo, przetwory oraz inny asortyment spożywczy. Wierzę, że potrafimy sprawić, aby podmioty działające w koncepcie nocnych marketów dobrze działały i oferowały polskie produkty. Wierzę, że będziemy mieli rynek premium zbudowany na polskich produktach - to kwestia czasu, odwagi i kapitału. Możemy tego dokonać bez kompleksów - przekonywał.

Jego zdaniem udział w targach śniadaniowych jest bardzo dobrym pomysłem dla osób, które chciałyby zacząć pracę w gastronomii, wystartować ze swoim biznesem czy nowym konceptem. - Na targach jest możliwość sprawdzenia swojego pomysłu, można też porozmawiać z klientami i uzyskać szybką informację zwrotną. Do wypróbowania swojego pomysłu na biznes gastronomiczny nadają się również nocne markety i koncepty Pop Up - mówił.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (9 717) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 262)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane