Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Przestarzałe przepisy, szara strefa, rynek pracy - główne wyzwania polskiej gastronomii (wywiad)

  • Autor: AW,PM / portalspozywczy.pl
  • Data: 08-12-2017, 11:45
Przestarzałe przepisy, szara strefa, rynek pracy - główne wyzwania polskiej gastronomii (wywiad)
Stanisław Magdij; fot.: PTWP

Ile restauratorzy tracą na szarej strefie? Dlaczego dziś średnia rachunku jest niższa niż kiedyś, choć wartość rynku gastronomicznego w Polsce dynamicznie rośnie? Czy restauracje rzeczywiście mogą liczyć na Millenialsów? – różne zawiłości gastronomii wyjaśnia Stanisław Magdij, dyrektor Operacyjny QLT Restaurant & Bar Sp.zo.o, operator sieci Bierhalle.

Dalsza część artykułu (96%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi „Strefa premium”. Kliknij tutaj aby się zalogować lub zarejestruj konto.

Kliknij tutaj, aby zobaczyć szczegółowe informacje o "Strefie premium". Aktualna oferta cenowa jest dostępna tutaj.

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (9 809) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 262)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane