www.nagel-group - partner portalu
Strona główna » HoReCa »  Wiadomości

Autor: pm, portalspozywczy.pl

Data: 21-10-2013, 12:08

Sieć z kuchnią tex-mex chce otwierać kolejne restauracje

Sieć z kuchnią tex-mex chce otwierać kolejne restauracje fot. za facebook.com/spocolocotexmexbar
ETTM Sp. z o.o., operator dwóch warszawskich restauracji S'poco Loco, oferujących dania kuchni tex-mex, zapowiada ogólnopolski rozwój przez franczyzę. Obecnie firma promuje swoją ofertę dla licencjobiorców.

Obecnie lokale S'poco Loco działają na warszawskim Wilanowie i Saskiej Kępie. Jednak w planach jest powiększanie sieci poprzez otwarcia lokali franczyzowych.

S'poco Loco oferują dania kuchni tex-mex, czyli amerykańskiej inspirowanej w pełni kuchnią meksykańską. W menu znajdują się m.in. burritos, burgery, tacos, quesadilla. Dania charakteryzują się siedmiostopniową skalą ostrości sosów. Wystrój lokali utrzymany nawiązuje do kultury Meksyku - jest żywy i kolorowy.

 

Więcej informacji:

S'poco Loco RSS ALERT | tex-mex RSS ALERT | franczyza RSS ALERT

Komentarze
Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być
pierwszy. Wypowiedz się!
WALUTY
  • EUR 4,18 zł -0.08%
  • CHF 3,46 zł -0.06%
  • USD 3,15 zł 0.36%
  • GBP 5,24 zł 0.40%
WIĘCEJ » GIEŁDA WIĘCEJ » SPÓŁKI
  • ALM 20.99 zł 3.91%
  • BMI 0.01 zł 0.00%
  • DEL 6.21 zł 3.50%
  • EKO 5.02 zł -9.71%
  • EMP 55.45 zł -0.47%
  • EUR 35.20 zł -2.57%
  • HGN 1.88 zł 0.00%
WIĘCEJ » MIĘSO WIĘCEJ » ZBOŻA WIĘCEJ » RAPORTY MRiRW