Trwa moda na lokale serwujące rybę

Trend otwierania miejsc poświęconych daniom z ryb trwa w najlepsze. W stolicy pojawiają się kolejne takie lokale – informuje portal warsawfoodie.pl.
W Warszawie wciąż powstają kolejne lokale serwujące potrawy z ryb. Po nowych rybnych knajpach Lokal na Rybę, U Rysia, Smażalnia OKOŃ czy Port Royal, pod koniec roku powstała Funky Fish.
W Funky Fish dostępny jest szeroki wybór ryb i sposobów ich przygotowania. Zjemy tu m.in. dorsza atlantyckiego, halibuta, sandacza, pstrąga, lina, okonia, szczupaka, karpia i suma. Ryby mogą być gotowane, smażone, pieczone, a także al cartoccio (pieczone w pergaminie). Można zjeść na miejscu lub wziąć na wynos.
Więcej informacji na warsawfoodie.pl

KOMENTARZE
Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!