Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Kefir zamiast piwa?

  • Autor: Roman Wieczorkiewicz
  • Data: 01-07-2008, 14:24
Kefir zamiast piwa?

Coraz więcej pijemy mleka fermentowanego, szczególnie kefirów, maślanki i jogurtów. Rewelacyjnie gaszą one pragnienie, a przy tym dostarczają organizmowi niezbędne składniki odżywcze.

Dalsza część artykułu (95%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi „Strefa premium”. Kliknij tutaj aby się zalogować lub zarejestruj konto.

Kliknij tutaj, aby zobaczyć szczegółowe informacje o "Strefie premium". Aktualna oferta cenowa jest dostępna tutaj.

* Oferta specjalna jest skierowana do osób i podmiotów, które posiadają lub jednocześnie wykupią prenumeratę czasopisma "Rynek Spożywczy". Aktualne warunki oferty są dostępne na stronie z cennikiem usług.

** Oferta rabatowa jest skierowana do osób i podmiotów zamawiających więcej niż jeden abonament Strefy Premium. Aktualne warunki oferty są dostępne na stronie z cennikiem usług.

POPRZEDNI ARTKUŁ

Pijmy na zdrowie!

NASTĘPNY ARTKUŁ

Napój narodowy

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze



POLECAMY W SERWISACH