REKLAMA

Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

REKLAMA

Browary Lubelskie - Perła: Dynamiczny rozwój przekłada się na wzrost zatrudnienia

  • Autor: portalspozywczy.pl
  • Data: 17-01-2013, 11:55
Browary Lubelskie - Perła: Dynamiczny rozwój przekłada się na wzrost zatrudnienia
Perła - Browary Lubelskie zwiększają zatrudnienie

Browary Lubelskie - Perła planują przyjęcia nowych pracowników. Już w styczniu br. zostało zatrudnionych 13 osób, najwięcej w Wydziale Rozlewu Piwa. W kolejnych miesiącach firma planuje zatrudnienie kolejnych, kilkudziesięciu osób.

REKLAMA

- Miniony rok był dobrym rokiem dla Perły, z powodzeniem wprowadziliśmy na rynek kilka nowych gatunków piwa. Mamy nadzieję że kolejny rok będzie jeszcze lepszy. Nowe inwestycje, które planujemy w najbliższych miesiącach oraz dynamiczny rozwój firmy sprawiają, że podjęliśmy decyzję o zwiększeniu zatrudnienia - mówi Andrzej Stawiszyński, dyrektor operacyjny Perły - Browary Lubelskie SA.

W związku z zakończonym procesem modernizacji warzelni w browarze w Lublinie oraz planowanym w tym roku uruchomieniem inwestycji w Zwierzyńcu spółka zapowiada wzrost zatrudnienia. Dzieje się tak na skutek wygrania przetargu ogłoszonego przez starostwo powiatowe w Zamościu i podpisanie w październiku ub. roku umowy na dzierżawę browaru w Zwierzyńcu, gdzie ma być wytwarzane minimum 10 tysięcy hektolitrów piwa w skali roku. Perła zapowiada jednak uruchomienie produkcji na większą skalę. Nowe miejsca pracy, w ilości kilkunastu osób, będą w pierwszej kolejności skierowane do mieszkańców Zwierzyńca i okolic.

Z kolei w Lublinie firma planuje zatrudnienia w następujących wydziałach: warzelni, fermentacji, filtracji, rozlewu piwa. Jak również w działach: technicznym, jakości, obsługi klienta, sprzedaży, marketingu oraz w magazynach.

Poszukiwani będą zarówno pracownicy techniczni obsługujący linie produkcyjne, ale również specjaliści ds. produkcji, ds. jakości, elektroautomatycy, osoby odpowiedzialne za kontakt z klientem oraz przedstawiciele handlowi.

KOMENTARZE: (6)

Wypowiedz się! Twoja opinia jest ważna!

  • cxz 23-01-2013, 13:37:
Tyskie nigdy nie będzie lepsze, chociażby ze złotem było
  • Jakub 20-01-2013, 17:04:
Współczuję umiejętności gotowania, podgrzewania. A w ogóle wiesz, kolego czym się różni smażenie na maśle od smażenia na smalcu? Czy nie, takie rzeczy dla was za trudne, na wasze małe mózgi?
  • zxc 20-01-2013, 10:55:
buhaha Jakub jeszcze powiedz, że Ciechan z sokiem jest lepszy od Tyskiem z sokiem to będziesz the beściak ;) Grzańca to obojętnie jakim piwie robię i zawsze mam podobny smak, Ty to chyba sobie je tylko podgrzewasz hehe

Zobacz wszystkie komentarze (6)

REKLAMA

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


REKLAMA
Oferty pracy (25 743) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 331)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 664)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH