Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Nowa receptura barszczu Knorr dla gastronomów

  • Autor: pr
  • Data: 29-10-2012, 13:56
Nowa receptura barszczu Knorr dla gastronomów

Aby uzyskać doskonały smak i apetyczny kolor restauratorzy mogą skorzystać z barszczu czerwonego marki Knorr o ulepszonej recepturze, który może być użyty również jako przyprawa. Dostępne są dwa warianty: 1,4 kg (eurokontener) oraz 3 kg (wiaderko).

Dzięki obniżonej aż o 80 proc. zawartości tłuszczu na ciepłym barszczu nie tworzą się oka. Produkt charakteryzuje się najwyższą na rynku zawartością ekstraktu z czerwonych buraków, nie trzeba go także odcedzać, ponieważ do nowej receptury nie dodano garniszu. Barszcz z dodatkiem produktu Knorr po podgrzaniu nie rudzieje i nie zmienia swojego smaku, tak jak to ma czasami miejsce w przypadku barszczu przyrządzonego wyłączenie ze świeżych warzyw. Nowy produkt ma o 3 miesiące dłuższy termin przydatności do spożycia, niż produkt w poprzedniej recepturze, a także - jako jedyny w ofercie produktów sypkich dla gastronomii - nie ma wzmacniaczy smaku.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WIĘCEJ INFORMACJI

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (22 138) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 270)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH