Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Ograniczony wybór ryb na nadmorskich targowiskach

  • Autor: Głos Pomorza
  • Data: 27-06-2011, 10:24

Klienci najchętniej kupują filety i tuszkę z flądry, dorsza i płoć. O tej porze roku koszalinianie wolą jeść kalafiory i brokuły, a na świeże ryby popyt jest mniejszy niż to było zimą. Zresztą i wybór ryb jest dość ograniczony - podaje "Głos Pomorza".

Teraz trudno o łososia, flądrę, płoć, okonia i węgorza, dlatego niektórych z tych ryb nie ma w sprzedaży.

Klienci najchętniej kupują filety i tuszkę z flądry, dorsza i płoć.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WIĘCEJ INFORMACJI

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (24 340) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 267)


Polecane oferty


Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH