REKLAMA

Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

REKLAMA
REKLAMA
WYDARZENIA/KONFERENCJE

To nietypowe sformułowanie, ale to co będzie można spotkać na targach przemysłu mięsnego i gastronomii w Chorzowie to prawdziwa rewolucja, a z punktu widzenia konsumentów nawet rewelacja.

Organizator:

Bastra Weindich

  • tel.:
  • internet:

Wiodący dostawca sprzętu dla przemysłu mięsnego i gastronomii, firma Bastra Weindich z Chorzowa wspólnie ze ścisłą światową czołówką ponad 60 producentów, dostawców maszyn oraz urządzeń dla przemysłu mięsnego i gastronomii, zaprezentuje odwiedzającym swój asortyment "Wstrzymując czas i przestrzeń". Uściślając chodzi o zatrzymanie wartości podatku Vat na terenie Bastry Weindich w Chorzowie w dniach 7-9 października.

Ceny ponad 6 tys. produktów zostają na ten czas pomniejszone o wartość podatku Vat. 3 dni fantastycznych promocji na niespotykaną dotąd w Polsce skalę, promocji na asortyment skierowany do przemysłu mięsnego jak i gastronomii. Towarzyszące targom konferencje merytoryczne to z kolei doskonała okazja do poszerzenia wiedzy teoretycznej, zdobycia informacji o najnowszych rozwiązaniach i trendach w branżach przemysłu mięsnego i gastronomii.

Wśród konferencji tematycznych możemy Państwu polecić m.in.
- Czy barwa etykiety może informować o świeżości?
- Unikalne zastosowania błonnika i wykorzystanie zrębków wędzarniczych w przemyśle spożywczym.
- Produkty Vikan wsparciem systemu H.A.A.C.P.
- Nowoczesne systemy uzdatniania wody - przełom w walce z osadami.
- ABC zmywania. Najnowsze technologie - ekonomia, ergonomia, ekologia.
- Nowoczesna technologia w kuchni: tradycyjny smak, wydajność, ergonomia, oszczędności.

W programie targów znajdą się także liczne prezentacje działania maszyn i urządzeń. Przewidujemy m. in. prezentację komory wędzarniczej firmy Bastra, nadziewarki firmy Frey, piecy konwekcyjno-parowych Rational i Retigo, zmywarek firmy Winterhalter.

POLECAMY W SERWISACH