Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Cedrob wprowadza nową kategorię produktów

  • Autor: portalspozywczy.pl
  • Data: 06-05-2011, 09:09

Firma Cedrob wprowadziła do swojej oferty na sezon grillowy parzone uda, skrzydła oraz podudzia z kurcząt. Dzięki wstępnej obróbce drób jest znacznie szybszy w przygotowaniu na grillu.

Przy odpowiedniej temperaturze grilla można upiec mięso nawet w pięć minut.

Cedrob chce wpisać się w trend "żywności wygodnej" - segmentu rynku, który ciągle jeszcze zyskuje na znaczniu.

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNER SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (25 228) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 271)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH