REKLAMA

Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

REKLAMA

Firma mięsna Zyguła uruchomi w tym roku 12 sklepów

  • Autor: Łukasz Rawa, portalspozywczy.pl
  • Data: 07-01-2010, 13:31
Firma mięsna Zyguła uruchomi w tym roku 12 sklepów

W 2010 roku produkująca wędliny firma Zyguła zamierza kontynuować inwestycje we własną sieć sprzedaży detaliczej. - Zamierzamy uruchomić 12 sklepów - mówi serwisowi portalspozywczy.pl Łukasz Zyguła, dyrektor firmy Rzeźnictwo G. Zyguła.

REKLAMA

Firma Zyguła zainwestuje również w powiększenie zdolności produkcyjnej parku maszynowego dla mięsnych produktów przetworzonych.

- Nowością będzie inwestycja w rynek zewnętrzny, poza własną sieć sklepów. Zamierzamy rozwijać sprzedaż w trzech województwach ościennych lubuskiego. Będą to: wielkopolskie, dolnośląskie i zachodniopomorskie. W związku z powyższym planujemy zwiększenie zatrudnienia w sprzedaży i produkcji z obecnych 530 do 600 osób - mówi dyrektor firmy Zyguła.

- Będziemy kontynuować politykę jakości. W długim horyzoncie czasowym najczęściej przynosi ona dobre efekty i pozwala stabilnie funkcjonować - zapewnia.

KOMENTARZE: (28)

Wypowiedz się! Twoja opinia jest ważna!

  • buła 23-04-2016, 12:53:
W sklepie barlinek nie chcą mielić słoniny na prożbe klijęnta..
  • Benio 01-11-2015, 23:03:
O sledze to forum i widze ze nareszcie ktos porusza ten temat,Tak ja rowniez tam pracuje i dobrze wiem jaka atmosfera tam panuje praca ciezka,zle platna a nikt nie zdaje sobie sprawy ze ta firma istnieje dzieki nam pracownikom ludziom ktorzy dbaja i pracuja na wszystkich siedzacych w biurze.Odchodza starzy doswiadczeni pracownicy a tylko dlatego ze nikt ich nie docenia nasze zarobki to najnizsza krajowa ledwo wiazemy koniec z koncem jak to mowia od wyplaty do wyplat.Czy wam wlascicielom nie zalezy na dobrej opinii od pracowniow,dzieki nam zdobywacie nagrody ale nie doceniacie tego szarego ludka.
  • pracownik 01-11-2015, 22:48:
Witam ja rowniez pracuje w tej firmie i chce sie zwrocic do Pana Grzegorza,czy napewno wie Pan jaka jest sytuacja w zakladzie?pracujemy ponad nasze sily po 50-60 godzin tygodniowo za 1750zl,jestesmy zastraszani zabraniem premi gdy odmowimy przyjscia w sobote ale my po tylu godzinach pracy jestesmy wykonczeni,kierownictwo nas olewa gdy idziemy na zebrania to kierownik produkcji mowi krodko nie podoba sie to u Sobkowiaka jest lepiej i taki prowadzi dialog z pracownikami.Dyrektor mowi o dialogu pracownika z przelozonymi,mowize lubi miec wszystko zaplanowane,ale czy my prosci ludzie nie mamy plano,wychodzimy do pracy lecz nigdy nie wiemy kiedy i o ktorej godzinie wrocimy do dzieci,nie konczymy pracy jak normalni ludzie tylko sie czujemy jak w OBOZIE PRACY jezeli Pan nam nie pomoze to pojdziemy do prasy,PIPU wszedzie bo jestesmy juz tym zmeczeni.pozdrawiam pracownik

Zobacz wszystkie komentarze (28)

REKLAMA
REKLAMA
PARTNERZY SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


REKLAMA
Oferty pracy (30 868) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 754 926)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 664)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

REKLAMA

POLECAMY W SERWISACH