Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Odbudowa Mysława idzie pełną parą. Nie wiadomo tylko kiedy się skończy

  • Autor: Łukasz Rawa, portalspozywczy.pl
  • Data: 29-10-2009, 11:32
Odbudowa Mysława idzie pełną parą. Nie wiadomo tylko kiedy się skończy

Prace nad odbudową zakładów mięsnych Mysław przebiegają w sposób prawidłowy i rzetelny. Codziennie kontroluję prace i jestem zadowolona z postępów - zapewnia portalspozywczy.pl Celina Helbik, dyrektor ds. kontroli i zarządzania jakością ZM Mysław.

Według Celiny Helbik odnowione po sierpniowym pożarze hale będą lepiej dostosowane do produkcji niż przed wypadkiem. - Jednak, aby zakład spełniał wszystkie wymagane normy, jego przygotowanie musi potrwać - zaznacza dyrektor Mysława. Jej zdaniem trudno w tym momencie prognozować, kiedy produkcja wróci do zakładu w Mysłowicach.

W tym momencie pracownicy firmy pracują na terenie ZM Jandar. Na wydzierżawionym sprzęcie produkują wędliny marki Mysław. - Współpraca z Jandarem układa się bardzo dobrze - mówi Celina Helbik. - Inaczej byśmy jej nie kontynuowali - wyjaśnia.

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNERZY SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (26 347) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 267)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH