Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Prezes Gzella Net: Polacy poszukują wędlin bez konserwantów

  • Autor: portalspozywyczy.pl
  • Data: 20-07-2017, 12:18
Prezes Gzella Net: Polacy poszukują wędlin bez konserwantów
Hanna Lisewska, prezes Gzella Net (fot. mat.pras.)

- Nowe trendy konsumenckie wskazują, że współczesny, wyedukowany klient staje się coraz bardziej wymagający. Polacy poszukują wędlin bez konserwantów, pozbawionych dodatkowych i niepożądanych składników, często także dedykowanych konkretnym grupom odbiorców - mówi w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl Hanna Lisewska, prezes Gzella Net.

Prezes Gzella Net nie ma wątpliwości, że wciąż pokaźną grupę konsumentów stanowią ci, dla których to właśnie cena zawsze będzie decydującym czynnikiem zakupowym.

- Niemniej nowe trendy konsumenckie wskazują, że współczesny, wyedukowany klient staje się coraz bardziej wymagający. Polacy poszukują wędlin bez konserwantów, pozbawionych dodatkowych i niepożądanych składników, często także dedykowanych konkretnym grupom odbiorców. Nie ma możliwości, aby nie reagować na preferencje zakupowe Polaków, dlatego też w ofercie Delikatesów Mięsnych Gzella dostępne są wysokojakościowe wędliny, odpowiadające potrzebom świadomych konsumentów. Linia bezglutenowa, skierowana do osób dbających o dietę i zmagających się z nietolerancją glutenu, produkty o wysokiej zawartości mięsa, bez dodatków glutaminianu sodu czy konserwantów to tylko niektóre pozycje z bogatej oferty Wędlin z Borów Tucholskich - dodaje.

Hannę Lisewską zapytaliśmy także o to, w jaki sposób Gzella Net radzi sobie z coraz mniej korzystną dla producentów sytuacją na rynku pracy.

- Jak wszystkie sieci dostrzegamy problem naboru pracowników, dlatego też oprócz wynagrodzenia oferujemy szereg benefitów. Nasi pracownicy mają do dyspozycji rozmaite szkolenia, które wspierają ich rozwój osobisty, jednocześnie podnosząc kwalifikacje. W perspektywie umożliwia to np. awans zawodowy w strukturze firmy. Praca w Delikatesach Mięsnych to również dodatki finansowe, nagrody oraz konkursy skierowane do wszystkich, którzy są zainteresowani podnoszeniem swoich umiejętności. Pracownicy otrzymują także premie adekwatne do obrotu w konkretnym sklepie i nagrody za osiąganie wysokich wyników sprzedażowych. W organizowanych konkursach oprócz nagród, najbardziej istotne jest pokazanie naszym pracowników wartości pracy zespołowej, która dobrze wykonana wpływa na osobisty sukces każdej z zatrudnionych osób - odpowiada prezes Gzella Net.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE: (2)

Wypowiedz się! Twoja opinia jest ważna!

  • Franciszek 24-07-2017, 07:43:
Jakość wyrobów wędliniarskich to masowa produkcja o niskiej jakości z dodatkiem fosforanów,białek sojowych i innych dodatków.A oznakowanie wyrobow to fantazja...
  • Czytelnik 22-07-2017, 20:44:
Wędliny są szkodliwe jak azbest wg Światowej Organizacji Zdrowia. Światowa Organizacja Zdrowia apeluje o ograniczenie spożycia mięsa, które jest przyczyną wielu chorób.

Zobacz wszystkie komentarze (2)

PARTNERZY SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (24 263) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 269)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH