ZM Pamso: Staramy się ulepszać jakość naszych produktów
Jakość wędlin zależy od tego jak dany producent podchodzi do swoich wyrobów. Pamso stara się ciągle kontrolować i ulepszać ich jakość, bo na pewno ma to wpływ na sprzedaż i lojalność klienta - mówi serwisowi portalspozywczy.pl Magdalena Skibka, przedstawicielka biura prasowego ZM Pamso.
Trzeba pamiętać, iż niska cena wyrobów bierze się z ich niskiej jakości. - Surowiec kosztuje tyle ile kosztuje i nie da się zrobić na przykład szynki, która będzie w cenie surowego mięsa - tłumaczy Magdalena Skibka. - Co ciekawe, najdroższe produkty niektórych producentów są w cenie najtańszych wyrobów tych stawiających na jakość, a nie na niską cenę - dodaje.
Pamso korzysta wyłącznie z surowca kupowanego od polskich hodowców.

KOMENTARZE
Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!