Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Ser z białek jaj

  • Autor: Weronika Pietrykowska, portalspozywczy.pl
  • Data: 20-05-2008, 13:11
Ser z białek jaj

Smakoun to rodzaj sera. Nie jest on jednak wytwarzany z mleka tylko z białka jaj kurzych. Dzieki temu jest produktem bezglutenowym, zawiera znikomą ilość cholesterolu, cukru, tłuszczu.

- I jeszcze jedna zaleta: ze względu na swoją niską kaloryczność (tylko 49kcal w 100g) jest doskonałym substytutem miesa, ryb i nabiału - chwalą przedstawiciele Sanuvity.

Nie zawiera chemicznych konserwantów.

Smakoun może być podawany zarówno na ciepło jak i na zimno, na słono lub na słodko, zamiast mięsa jako danie główne, przystawka lub sałatka.

Opakowanie zawierające 200g, kosztować będzie w sklepie od 6 - 9 zł.

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNERZY SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (23 983) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 268)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH