Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Szczegółowe zasady wspierania przechowywania serów

  • Autor: FAMMU/FAPA
  • Data: 16-05-2008, 15:53

Maksymalna ilość przechowywanych serów to 49 tys. 200 ton. Najwięcej mogą przechowywać przetwórcy z Włoch 19 tys. ton, Francji 16 tys. ton, Polski 3 tys. ton oraz z Grecji 2,5 tys. ton - informuje FAMMU/FAPA

Komisja Europejska ogłosiła szczegółowe zasady stosowania rozporządzenia w zakresie przyznawania pomocy na prywatne składowanie niektórych serów w sezonie 2008/2009.

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNER SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (21 744) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 270)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH