Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Ustronianka inwestuje w kolejną linię do aseptycznego rozlewu

  • Autor: pm, portalspozywczy.pl
  • Data: 21-05-2014, 15:13

- Podjęliśmy decyzję o zakupie kolejnej linii do aseptycznego rozlewu, którą zamierzamy uruchomić jeszcze w tym roku - mówi serwisowi portalspozywczy.pl, Janusz Rubas, dyrektor handlowy w firmie Ustronianka.

- Zmieniający się rynek i rosnące oczekiwania konsumentów wymagają od producentów udoskonalenia technologii i optymalizacji wielu procesów w zakresie produkcji, logistyki i sprzedaży. Dynamiczny rozwój aseptycznych napojów bez konserwantów, powoduje wzrost zainteresowania tą obecnie najbardziej zaawansowaną technologią produkcji - komentuje Janusz Rubas.

Ustronianka rozlewa już w technologii aseptycznej. W 2013 roku firma wprowadziła do oferty aseptyczne napoje bez konserwantów pod marką Grapcio.

Czytaj także: Dyrektor Ustronianki: Wody i napoje funkcjonalne to przyszłość rynku 

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (23 477) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 267)


Polecane oferty


Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH