Partnerzy portalu
partner portalu partner portalu partner portalu partner portalu partner portalu partner portalu
Owoce i warzywa

Bakalland współpracuje z Akademią Kulinarną Whirlpool

Marka Bakalland oraz Akademia Kulinarna Whirlpool łączą siły. Bakalie firmy będą wykorzystywane są przez uczestników warsztatów kulinarnych organizowanych przez Akademię. Współpraca pokazuje, że bakalie to idealny dodatek, który sprawdza się nie tylko jako samodzielna przekąska, ale też składnik wielu dań kuchni włoskiej, z których słynie warszawska szkoła gotowania.

Bakalland współpracuje z Akademią Kulinarną Whirlpool
fot. materiały prasowe

Według badań przeprowadzonych przez markę Bakalland jedną z ulubionych aktywności Polaków w czasie wolnym jest gotowanie. Aż 49% badanych deklaruje, że lubi w wolnej chwili samodzielnie przygotowywać posiłki, natomiast ponad 30% ankietowanych podkreśla, że gotuje wtedy z przyjaciółmi i bliskimi. W odpowiedzi na potrzeby konsumentów i panujące trendy, Bakalland zdecydował się na podjęcie współpracy z Akademią Kulinarną Whirlpool.

- Decydując się na współpracę z Akademią Kulinarną Whirlpool, odpowiedzieliśmy na potrzeby naszych konsumentów. Z przeprowadzonych przez nas badań, wynika że wspólne gotowanie może być formą relaksu, spędzania wolnego czasu, rodzajem hobby lub okazją do integracji. Jednocześnie doskonale wiemy, że bakalie to dodatek, który urozmaica smak zarówno dań wytrawnych, jak i deserów. A różnorodność naszej oferty oraz bogaty program warsztatów prowadzonych przez Akademię, pozwoli uczestnikom wykorzystywać bakalie w różnego rodzaju daniach kuchni włoskiej, w której bakalie są nieodłącznym elementem i zdrowym dodatkiem dzięki zawartości składników odżywczych i witamin - mówi Agnieszka Cymbalak, product manager Bakalland.

 

Już 4-5 listopada w Warszawie największa konferencja dedykowana sektorowi spożywczemu i handlowemu w Polsce: 20 sesji tematycznych, 120 prelegentów, ponad 1000 uczestników. Zarejestruj się teraz!

Podobał się artykuł? Podziel się!

więcej informacji:

Bakalland RSS ALERT    /    Akademia Kulinarna Whirlpool RSS ALERT    /    Whirlpool RSS ALERT    /    Agnieszka Cymbalak RSS ALERT

KOMENTARZE (0)

PISZESZ DO NAS Z ADRESU IP: 18.207.137.4
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

subskrybuj portalspozywczy.pl

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku



Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


NEWSLETTER

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami naszego portalu.

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.