Bałkańska papryka na polskich stołach

Rolnik wprowadza na polski rynek smażoną paprykę serii Premium. - Produkowany w Bułgarii dodatek wzbogaci naszą domową kuchnię i pozwoli przenieść się na tradycyjną ucztę w stylu bałkańskim - zapewniają przedstawiciele Firmy Handlowej Rolnik.
Produkt marki Rolnik powstaje z najlepszych odmian dojrzewającej w bułgarskim słońcu papryki. Jest ona smażona bez skórki według tradycyjnej receptury. Charakterystyczny, lekko ostry smak, produkt zawdzięcza specjalnej mieszance przypraw. Papryka zachowuje naturalne walory, jest mięsista i chrupka - zapewnia producent.
Seria Premium firmy Rolnik to kolekcja oryginalnych przetworów warzywnych, reprezentujących kuchnie calego świata. Warzywa zamknięte są w szklanych słoiczkach o formie sześcioboku, z charakterystycznym logo marki ROLNIK. Produkt dostępny jest w słoiczku o gramaturze 300 g.
Produkt dostępny w handlu tradycyjnym i nowoczesnym na terenie całego kraju. Sugerowana cena detaliczna Papryki smażonej bez skórki Rolnik Premium (314 ml) to ok. 5 zł.

KOMENTARZE
Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!