Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Delikatesy Centrum uczą franczyzobiorców jak przygotować ekspozycję działów owocowo-warzywnych oraz mięsnych

  • dlahandlu.pl
  • Autor: dlahandlu.pl
  • Data: 19-10-2010, 11:34

W strukturach Delikatesów Centrum są dwa działy zarządzania kategoriami. - Jeden z nich zajmuje się wyłącznie zarządzaniem produktami świeżymi. Przywiązujemy do nich dużą wagę i uczymy franczyzobiorców, jak przygotować ekspozycję działów owocowo-warzywnych oraz mięsnych - tłumaczy Waldemar Jezierski, dyrektor ds. public relations i relacji franczyzobiorcami Eurocash - informuje serwis www.dlahandlu.pl.

- W naszych magazynach nie mamy produktów świeżych. Branżyści, którzy mają pod opieką do 15 sklepów, sprawują pieczę nad tymi stoiskami i zajmują się kontaktami z lokalnymi dostawcami - dodaje Waldemar Jezierski.

W roku 2009 Delikatesy Centrum zrzeszały 445 placówek. Średnia powierzchnia sklepu to 200 mkw. W sieci pracuje ponad 1000 osób.

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNER SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (23 458) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 267)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH