Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Nowa receptura majonezu Hellmanns

  • Autor: portalspozywczy.pl / pr
  • Data: 27-08-2012, 12:26

Hellmanns obchodzi w tym roku swoje 100-lecie. Wykorzystując wiedzę twórców marki oraz doświadczenie polskich szefów kuchni, opracowano jego nową recepturę.

POWIĄZANE TEMATY

Nowy majonez do dekoracji Hellmanns ma zredukowaną aż o 47 proc. ilość soli. Stanowi także źródło kwasów tłuszczowych Omega-3, nie zawiera sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i konserwantów.

Hellmans Majonez do sałatek, również w nowej, udoskonalonej recepturze, świetnie nadaje się do sosów, dipów i sałatek, z których składnikami bardzo dobrze się wiąże. Można go rozcieńczyć mlekiem lub jogurtem, zyskując tym samym większą wydajność i redukując koszty.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WIĘCEJ INFORMACJI

PARTNER SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (26 433) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 267)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH