Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

O trendach kulinarnych i prozdrowotnych, żywności funkcjonalnej i superfoods - podczas X FRSiH

  • Autor: www.portalspozywczy.pl
  • Data: 30-10-2017, 12:27
O trendach kulinarnych i prozdrowotnych, żywności funkcjonalnej i superfoods - podczas X FRSiH
fot. PTWP

O potencjale segmentu żywności ekologicznej, naturalnej czy funkcjonalnej i superfoods, oraz o tym jak moda na gotowanie i zdrowe odżywianie zmienia rynek FMCG porozmawiamy podczas X Forum Rynku Spożywczego i Handlu w Warszawie (6-7 listopada).

Sesja dyskusyjna pt. "Rynek wobec trendów kulinarnych i prozdrowotnych: od żywności zdrowej, funkcjonalnej, do superfoods" odbędzie się 6 listopada w godzinach 11.30-13.00.

Podczas dyskusji porozmawiamy z producentami żywności o ich odpowiedziach na trendy prozdrowotne - o tym jak zmienia się skład produktów spożywczych, opakowania i komunikacja z konsumentami. Będziemy zastanawiać się także wspólnie z ekspertami rynkowymi i analitykami, jak nowe nisze – żywność funkcjonalna, dla sportowców, dla alergików – podbijają masowy rynek oraz czy superfoods to "nadżywność", czy tylko skuteczny marketing?

Udział w wsesji potwierdzili: Edward Bajko, prezes zarządu, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek; Wojciech Dąbrowski, prezes zarządu, EDPOL Food & Innovation Sp. z o.o.; Agnieszka Górnicka, prezes zarządu, Inquiry Sp. z o.o.; Natalia Hatalska, założycielka, Infuture Hatalska Foresight Institute; Mateusz Kowalewski, prezes zarządu, HORTIMEX PLUS Sp. z o.o. Sp. K.; Maciej Mikołajczak, prezes, Chias Brothers Europe Sp. z o.o.; Anna Sambor, członek zarządu, dyrektor marketingu, Bakalland SA oraz Aleksandra Wędrychowska-Karpińska, radca prawny, partner, współzarządzająca praktyką prawa własności intelektualnej & TMT w kancelarii WKB Wierciński, Kwieciński, Baehr.

Podczas debaty odbędzie się także kilkuminutowa prezentacja poprowadzona przez Agnieszkę Górnicą (Inquiry).

WIĘCEJ INFORMACJI O FRSIH, AGENDA I MOŻLIWOŚĆ REJESTRACJI NA WYDARZENIA NA WWW.FRSIH.PL.

Forum Rynku Spożywczego i Handlu to dwa dni debat, warsztatów i spotkań z prezesami i dyrektorami spółek spożywczych i handlowych, ekspertami oraz analitykami rynkowymi.

Jubileuszowe X Forum Rynku Spożywczego i Handlu odbędzie się 6-7 listopada w Hotelu Sheraton w Warszawie. Konferencji będzie towarzyszyła wieczorna Gala (6 listopada), podczas której wręczymy wyróżnienia w ramach plebiscytów Certyfikat Dobry Produkt i Food & Retail Start-Up Star. Przyznamy także redakcyjne Nagrody Rynku Spożywczego i Handlu firmom, które w minionym roku przeprowadziły ważne transakcje, wyróżniły się pozycją rynkową oraz innowacjami.

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNER SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (24 743) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 266)


Polecane oferty


Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH