Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Przełom stycznia i lutego przyniósł spadki notowań cukru na giełdach

  • Autor: FAMMU/FAPA
  • Data: 07-02-2012, 13:43

W ciągu ostatniego tygodnia cukier biały w Londynie stracił 3 proc., a surowy w Nowym Jorku 4 proc., i trzeba było za niego zapłacić odpowiednio 629,7 i 520,1 USD/t - informuje FAMMU/FAPA.

Ostatnie spadki są przede wszystkim skutkiem sytuacji technicznej na rynku. Sytuacja podażowo-popytowa nie uległa zmianie i prognozowana nadwyżka produkcyjna w skali globu powinna działać deprecjonująco na ceny.

Podobał się artykuł? Podziel się!

CENY HURTOWE

WIĘCEJ INFORMACJI

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNER SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (21 467) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 270)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH