Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Przerastamy zachodnich konkurentów

  • Autor: Jerzy Korejwo
  • Data: 29-04-2008, 16:19
Przerastamy zachodnich konkurentów

Rozmowa z Kazimierzem Kustrą, prezesem Zarządu Seko. W zakładzie w Chojnicach, mieście o bogatych tradycjach w tej branży, giełdowa spółka produkuje marynaty, sałatki, pasty rybne, ryby smażone w zalewach i inne wyroby - łącznie ma w ofercie ponad 200 pozycji asortymentowych.

Dalsza część artykułu (96%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi „Strefa premium”. Kliknij tutaj aby się zalogować lub zarejestruj konto.

Kliknij tutaj, aby zobaczyć szczegółowe informacje o "Strefie premium". Aktualna oferta cenowa jest dostępna tutaj.

* Oferta specjalna jest skierowana do osób i podmiotów, które posiadają lub jednocześnie wykupią prenumeratę czasopisma "Rynek Spożywczy". Aktualne warunki oferty są dostępne na stronie z cennikiem usług.

** Oferta rabatowa jest skierowana do osób i podmiotów zamawiających więcej niż jeden abonament Strefy Premium. Aktualne warunki oferty są dostępne na stronie z cennikiem usług.

KOMENTARZE: (1)

Wypowiedz się! Twoja opinia jest ważna!

  • Pracownik nieszczęsnej firmy 16-02-2010, 00:20:
Łatwo dorabiać się na wyzysku szarych pracowników, pracujących za najniższą krajową, wśród wrzasków i wyzwisk, cynizm p. prezesa siega zenitu w telewizji opowiada o świetnej kondycji ekonomicznej zakładu, a na miejscu w firmie na pytanie o ewentualna podwyżke opowiada o tym że firma bankrutuje, że kryzys etc.OBŁUDA !!!

Zobacz wszystkie komentarze (1)

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze



POLECAMY W SERWISACH