Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Rekiny i płotki

  • Autor: Jerzy Korejwo
  • Data: 25-09-2007, 10:18
Rekiny i płotki

Przetwórstwo ryb jest częściowo rozdrobnione i mocno zróżnicowane. Związane to jest m.in. ze specyfiką różnych specjalności produkcyjnych w tej branży - jedne wyroby da się robić metodami niemal chałupniczymi, inne wymagają nowoczesnej technologii i urządzeń.

Dalsza część artykułu (97%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi „Strefa premium”. Kliknij tutaj aby się zalogować lub zarejestruj konto.

Kliknij tutaj, aby zobaczyć szczegółowe informacje o "Strefie premium". Aktualna oferta cenowa jest dostępna tutaj.

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNER SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze



POLECAMY W SERWISACH