Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Seko rozszerza linię Jedyne Takie Danie Gotowe

  • Autor: portalspozywczy/PR
  • Data: 23-02-2017, 11:28
Seko rozszerza linię Jedyne Takie Danie Gotowe
fot. mat. pras.

Seko S.A. kontynuując linię Jedyne Takie Danie Gotowe wprowadziło na rynek "Rybę po grecku" i "Rybę po węgiersku" w opakowaniach 200 g.

Produkty są odpowiedzią na potrzeby konsumentów, którzy chcą przyrządzić pożywny posiłek w krótkim czasie. Jak informuje Seko S.A., podobnie jak pozostałe produkty tej linii, wpisują się również w nowoczesne trendy żywieniowe i nie zawierają substancji słodzących, konserwujących i wzmacniaczy smaku.

"Ryba po grecku 200 g" i "Ryba po węgiersku 200 g" są przygotowane na bazie naturalnych składników. W pierwszym przypadku mięso ryb białych zostało połączone z klasycznym sosem na bazie marchewki, cebuli i selera, zaś w "Rybie po węgiersku" sos ten zawiera cebulę, ogórek, paprykę oraz pieczarki.

Oba produkty smakują zarówno na zimno, jak na ciepło. Ich gramatura doskonale sprawdza się podczas
przygotowywania odżywczych posiłków.

Podobał się artykuł? Podziel się!

SPÓŁKI SEKTORA SPOŻYWCZEGO NA GPW

SEKSeko SA

KOMENTARZE: (2)

Wypowiedz się! Twoja opinia jest ważna!

  • Ja 12-03-2017, 19:31:
radzę nie pisać po pijaku panie technolog z Koziej Wólki :)
  • tech. Przetw. Rybn. 03-03-2017, 10:01:
a coz to za "nowy" pomysla
Usmiac sie mozna, ze SEKO otwiera "idac na potrzeby" konsumenta linie ktna ktorej bedzie robiona ryba po grecku.
Danie to a i receptura starsze sa od wszystkich tam razem zatrudnionych pracownikow w SEKO.
Sam pamietam jak przed laty w Polsce mozna bylo w sloikach kupic dorsza po grecku.
Mozna wiec powiedziec, ze owych socjalistycznych czasach mysl technologiczna wyprzedzala potzreby o wiele lat do przodu.
A co dzisiaj ?
Nowoczesne linie technologiczne, szeroki wachlarz prioduktow pomocnych ale mysl technologiczna a tu wlasciwie kreatywnosc technologow uwstecznila sie.
Doszli oni w SEKO do tego co przed wieloma laty bez tej calej nowoczesnj technologii robila sie w malych spoldzielniach przetworstwa rybnego.
Oj, przykro o tym mowic i jesli tak dalej to tylko sprzedaz swierzego fileta ......
Problem kreatywnosci polskich Technologow nie tyczy tylko SEKO ale calego polskiego przetworstwa rybnego.
Brak ludzi ktorzy maja witje i pomysly.
Zapakujcie utensyli haotelowe i jedzcie do Holandii to zobaczycie co z ryby mozna zrobic.
Znajdziecie tam takie produkty o ktorych nawet we snie wam sie nie pojawily

Zobacz wszystkie komentarze (2)

PARTNER SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze



POLECAMY W SERWISACH