Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Idealny związek dostawcy i restauratora

  • Autor: Anna Wrona
  • Data: 27-03-2017, 14:44
Idealny związek dostawcy i restauratora
fot. shutterstock.com

Według danych GfK wartość rynku gastronomicznego w 2016 r. wyniosła 32,7 mld zł. Branża HoReCA odnotowała wzrost liczby punktów gastronomicznych o 1,4 proc. oraz wzrost wartości wygenerowanej przez nie sprzedaży o 5,6 proc. To stwarza korzystne warunki dla producentów żywności i napojów do inwestowania w ten kanał. Jak zbudować mariaż, który będzie służył obu stronom?

Dalsza część artykułu (94%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi „Strefa premium”. Kliknij tutaj aby się zalogować lub zarejestruj konto.

Kliknij tutaj, aby zobaczyć szczegółowe informacje o "Strefie premium". Aktualna oferta cenowa jest dostępna tutaj.

* Oferta specjalna jest skierowana do osób i podmiotów, które posiadają lub jednocześnie wykupią prenumeratę czasopisma "Rynek Spożywczy". Aktualne warunki oferty są dostępne na stronie z cennikiem usług.

** Oferta rabatowa jest skierowana do osób i podmiotów zamawiających więcej niż jeden abonament Strefy Premium. Aktualne warunki oferty są dostępne na stronie z cennikiem usług.

KOMENTARZE: (1)

Wypowiedz się! Twoja opinia jest ważna!

  • zly zdzich 31-03-2017, 08:14:
co za portal juz nawet nie mozna sobie spokojnie poczytac bez logowania
to jest skandal na skale europejska
nie pozdrawiam
zdzislaw

Zobacz wszystkie komentarze (1)

POLECAMY W SERWISACH