Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Geny na talerzu - Protokół z Nagoi a rozwój sektora spożywczego

  • Autor: Elżbieta Martyniuk, Agnieszka Obiedzińska
  • Data: 24-10-2014, 09:49
Geny na talerzu - Protokół z Nagoi a rozwój sektora spożywczego

Przemysł spożywczy opiera się na zasobach biologicznych bardziej niż jakikolwiek inny przemysł - głównie w postaci surowców roślinnych i zwierzęcych, rzadziej w postaci zasobów genetycznych. Jednakże postęp naukowy i technologiczny oraz wymogi rynku sprawiają, że coraz częściej wykorzystuje się do produkcji żywności zasoby genetyczne czy też ich pochodne pozyskane w innowacyjny sposób.

Dalsza część artykułu (96%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi „Strefa premium”. Kliknij tutaj aby się zalogować lub zarejestruj konto.

Kliknij tutaj, aby zobaczyć szczegółowe informacje o "Strefie premium". Aktualna oferta cenowa jest dostępna tutaj.

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (12 760) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 262)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH