Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Domowe wytwórnie zdrowej żywności coraz bardziej popularne

  • Autor: Agrobiznes TVP
  • Data: 05-11-2012, 12:43

Chleb pieczony bez ulepszaczy, wędliny bez konserwantów, przetwory bez sztucznych dodatków i barwników "identycznych z naturalnymi" - coraz więcej osób decydując się na własny biznes stawia właśnie na tą branżę i wychodzi z bezrobocia. W rozpoczęciu działalności pomagają unijne dotacje. Domowe wytwórnie zdrowej żywności powstają na wsiach i mają zbyt - podano w programie "Agrobiznes" w TVP.

Bogusława Tupaj z Górna jest mamą czwórki dzieci. Bardzo długo nie mogła znaleźć pracy. Wtedy zdecydowała postawić na własny biznes i zdrową żywność i tak przy wsparciu unijnym powstała ta przydomowa piekarnia, która ma coraz więcej klientów.

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNER SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (19 760) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 269)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH