EEC 2016: Zapraszamy na debatę o "Współpracy w branży spożywczej"

O współpracy rolnictwa i przemysłu spożywczego; kooperacji handlu, dostawców i dystrybucji oraz przetwórstwa na zdrowych zasadach oraz wpływie mocy produkcyjnych rolnictwa na konkurencyjność i efektywność firm produkcyjnych w Polsce - będziemy rozmawiać podczas sesji "Współpraca w branży spożywczej", która odbędzie się w ramach Europejskiego Kongresu Gospodarczego w Katowicach.
POWIĄZANE TEMATY
- EEC 2018: Porozmawiamy o sukcesach i wyzwaniach trzeciej dekady budowy polskiego biznesu spożywczego
- EEC 2018: Nowe rozdanie w handlu (zakresy debat i prelegenci)
- O perspektywach branży rolno-spożywczej na rynkach zagranicznych podczas EEC 2018
- EEC 2018: Przedstawiciele branży rolno-spożywczej i handlu będą debatować w maju w Katowicach
Udział w debacie wezmą:
- Łukasz Hołubowski − Prezes, Agencja Rynku Rolnego;
- Roman Jagieliński – Prezes Zarządu, Roja Sp. z o.o.;
- Mirosław Maliszewski – Poseł na Sejm RP, Prezes, Związku Sadowników Rzeczpospolitej Polskiej;
- Anna Olewnik-Mikołajewska – Prezes, Zakłady Mięsne Olewnik Bis Sp. z o.o;
- Jerzy Wierzbicki – Prezes Zarządu, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego;
- Krzysztof Woźnica – Prezes Zarządu, Zakłady Mięsne Silesia SA.
Ta - oraz pozostałe sesje dotyczące rynku spożywczego i handlu, odbędą się 20 maja br. - podczas trzeciego już dnia Europejskiego Kongresu Gospodarczego w Katowicach. To wielkie forum odbędzie się w dniach 18-20 maja 2016 r. w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach. Jego organizatorem jest Grupa PTWP, wydawca m.in. serwisu portalspozywczy.pl i dlahandlu.pl oraz magazynu "Rynek Spożywczy.
Więcej informacji na www.eecpoland.eu.


Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.
KOMENTARZE
Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!