Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Dyskony umocnią pozycję na rynku mąki

  • Autor: Rzeczpospolita
  • Data: 13-09-2012, 12:03

Rafał Salomon, prezes GoodMills Polska prognozuje, że na detalicznym rynku mąki zyskiwać będą dyskonty - informuje Rzeczpospolita.

Spada znaczenie małych piekrani. Prezes GoodMills Polska zwraca uwagę, że następuje duży postęp technologiczny pozwalający na rozwój produkcji pieczywa mrożonego. Rośnie spożywcie wyrobów cukierniczych, ciastek, wafli, oraz makaronu - czytamy w Rzeczpospolitej.

Rafał Salomon ocenia na łamach Rzeczpospolitej, że stopniowo zwiększać się będzie przesunięcie detalicznej sprzedaży mąki z handlu tradycyjnego do nowoczesnego, w którym coraz silniejszą pozycję mają dyskonty.

Podobał się artykuł? Podziel się!

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNER SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (22 346) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 270)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane

POLECAMY W SERWISACH