Portalspozywczy.pl - portal branży spożywczej i handlu

Polacy coraz chętniej eksperymentują z makaronem - analiza

  • Autor: AT/portalspozywczy.pl
  • Data: 28-12-2016, 10:53
Polacy coraz chętniej eksperymentują z makaronem - analiza
Perspektywy dla polskiego rynku makaronu wciąż są dobre. fot. shutterstock

Perspektywy dla rynku makaronu wciąż są dobre. Polacy nie odwrócili się od tego produktu zbożowego tak, jak od pieczywa. Przeciwnie, kupują go coraz chętniej, a na korzyść producentów działa nieprzemijająca moda na włoską kuchnię oraz coraz większa skłonność Polaków do eksperymentowania z nowymi przepisami i odmianami makaronu. Branża odpowiada na te trendy wprowadzając na rynek makarony z pszenicy durum, a także nietypowe połączenia smaków, wzorów i kolorów.

Dalsza część artykułu (91%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi „Strefa premium”. Kliknij tutaj aby się zalogować lub zarejestruj konto.

Kliknij tutaj, aby zobaczyć szczegółowe informacje o "Strefie premium". Aktualna oferta cenowa jest dostępna tutaj.

KOMENTARZE

Artykuł nie posiada jeszcze komentarzy! Twój może być pierwszy. Wypowiedz się!

PARTNER SERWISU

SUBSKRYBUJ PORTALSPOZYWCZY.PL

NEWSLETTER

Najważniejsze informacje portalu portalspozywczy.pl prosto do Twojej skrzynki pocztowej

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku


Portal Spożywczy: dołącz do nas na Google+


Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


Oferty pracy (8 580) + DODAJ OFERTĘ



Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • hrk.pl
  • monsterpolska.pl
  • jobs4sales.pl
  • przedstawiciele.pl
  • jobexplorer.pl
  • jobexpress.pl
  • infopraca.pl
  • praca.pl
  • praca.pl
Oferty przetargów (2 782 262)


Polecane oferty


Oferty nieruchomości


Polecane oferty


Nasi partnerzy

  • www.industrial.pl
  • www.nportal.pl
  • tabelaofert.pl
Oferty komunikatów (397 662)


Polecane oferty

Nasz partner

  • www.komunikaty.pl
Obiekty konferencyjne

» Wyszukiwanie zaawansowane