Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

Ambra rozwija portfolio win bezalkoholowych. Ten rynek rośnie

  • Autor: portalspozywczy.pl/informacja prasowa
  • Data: 01-06-2021, 13:59
Ambra wprowadziła do sprzedaży dwa bezalkoholowe szczepowe CIN&CIN FREE Sauvignon Blanc oraz Cabernet Sauvignon. Zachowały smak, aromat i charakter klasycznych win, ale nie mają procentów.
Ambra rozwija portfolio win bezalkoholowych. Ten rynek rośnie
Ambra wprowadza do sprzedaży dwa bezalkoholowe szczepowe CIN&CIN FREE Sauvignon Blanc oraz Cabernet Sauvignon. fot. za ambra.com.pl

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

  • Rewolucję w alkoholach zeroprocentowych zaczęły piwa bezalkoholowe, które stanowią już niemal 6 proc. całej kategorii. Teraz czas na wina bezalkoholowe. Tylko w ostatnim roku sprzedaż bezalkoholowych win musujących zwiększyła się trzykrotnie, osiągając prawie 3 proc. całej kategorii.
  • Marka CIN&CIN dwa lata temu wprowadziła do sprzedaży bezalkoholowe musujące CIN&CIN FREE. Teraz do sprzedaży trafiają dwa bezalkoholowe szczepowe CIN&CIN FREE Sauvignon Blanc oraz Cabernet Sauvignon.
  • Ambra usunęła alkohol z wina w procesie próżniowej destylacji. W warunkach znacznie obniżonego ciśnienia wino podgrzewane jest do temperatury 35°C, w której odparowuje wyłącznie alkohol. Pozwala to zachować wszystkie naturalne aromaty i smaki.
Dalsza część artykułu jest dostępna dla subskrybentów Strefy Premium PortaluSpożywczego.pl lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!