Partnerzy portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu
  • partner portalu

ZP PRW stworzył dwa komitety, chce usprawnić zakres prac organizacji

  • Autor: Barbara Woźniak, portalspozywczy.pl
  • Data: 15-05-2017, 11:35
Związek Pracodawców Polska Rada Winiarstwa utworzył w tym roku komitet ds. rynku napojów fermentowanych oraz  komitet ds. win gronowych. Związek chce w ten sposób usprawnić zakres prac organizacji – mówi serwisowi portalspozywczy.pl Jerzy Kwaśniewski, prezes Związku Pracodawców Polska Rada Winiarstwa (ZP PRW).
ZP PRW stworzył dwa komitety, chce usprawnić zakres prac organizacji
Jerzy Kwaśniewski, prezes ZP PRW fot. ZP PRW

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

- Utworzenie w obrębie ZP PRW dwóch komitetów tematycznych: Komitetu ds. Win Gronowych, pod przewodnictwem Alicji Pruchniak z Martini Polska i Komitetu ds. Wyrobów Fermentowanych, z przewodniczącym Grzegorzem Bartolem, reprezentującym firmę Bartex, miało na celu głównie usprawnienie prac naszej organizacji - mówi serwisowi portalspozywczy.pl Jerzy Kwaśniewski.

Komitet ds. Wyrobów Fermentowanych ma m.in. za zadanie uporządkowanie klasyfikacji wyrobów fermentowanych, konsultacje dotyczące ustawy winiarskiej i prace nad wnioskiem o rejestrację nazwy „tradycyjny miód pitny” niesycony jako GTS.

Dalsza część artykułu (84%) jest dostępna dla zarejestrowanych subskrybentów serwisu, którzy wykupili dostęp do usługi "Strefa premium". lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Powiązane tematy:

Bądź na bieżąco!Subskrybuj nasz newsletter
Obserwuj nas

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!