Wydruk strony Portalu Spożywczego - www.portalspożywczy.pl

Mięsa prosto do pieczenia

Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" wprowadziły linię mięs kulinarnych - prosto do pieczenia. Jest to kolekcja mięs wieprzowych: karkówka, łopatka, schab, boczek oraz polędwiczki.

Dzięki naturalnym przyprawom, którymi zostały posypane, zyskują na wartości smakowej. Możemy je również przyprawić według własnego gustu. Zastosowanie odpowiednich ziół i przypraw podnosi nie tylko walory smakowe wieprzowiny, ale także czyni ją bardziej lekkostrawną dla naszego organizmu.

Sugerowana cena detaliczna mięs kulinarnych to 16-28 zł.

Pekpol, producent wyrobów mięsnych, działa zarówno na rynku krajowym, jak też eksportuje swoje wyroby do takich krajów jak: Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Litwa, Azerbejdżan i innych. W swojej palecie asortymentowej posiada szeroką gamę produktów: wędzonki, kiełbasy cienkie, wędliny podrobowe, wyroby blokowe.

 



© Portal Spożywczy 2021-06-25 11:44:34