Wydruk strony Portalu Spożywczego - www.portalspożywczy.pl

Kolorowe tortille w trzech smakach od Sandry

Marka Sandra wypuszcza na rynek nowe smaki tortilli – curry, szpinakową oraz pomidorową.

Marka Sandra wprowadziła do oferty tortille o smaku pomidorowym, szpinakowym i curry.

Dodatek pomidorów sprawia, że placki tortilli nie tylko nabierają czerwonego koloru, ale również zyskują na smaku. Dobrze komponują się m.in. z zielonymi warzywami, takimi jak awokado, ogórek czy sałata. 

Zielone placki o wyjątkowym smaku szpinaku mogą być bazą do tortilli z pikantnym nadzieniem, dodatków w postaci czerwonej papryki, suszonych pomidorów, czosnku czy wołowiny.

Lubiana przez wiele osób przyprawa curry to niezwykle intensywna i aromatyczna mieszanka ziół, która razem z tortillą tworzy niepowtarzalny duet. Przyprawy nie tylko nadają plackom wyrazistego smaku, ale również intensywnej, żółtej barwy, która doskonale komponuje się z sosem guacamole.

Marka Sandra od niemal 20 lat oferuje przetwory z owoców i warzyw.



© Portal Spożywczy 2021-11-28 22:31:33