Wydruk strony Portalu Spożywczego - www.portalspożywczy.pl

Piekarnia Łódź - nowy koncept Aleksandry Sowy

W 2019 r. nastąpi otwarcie pierwszego etapu Monopolis, wielofunkcyjnego kompleksu z rozwiniętą ofertą gastronomiczna, kulturalną i usługową. Wraz z tym wydarzeniem klientów przywita Piekarnia Łódź - nowy koncept Aleksandry Sowy, współwłaścicielki sieci Cukiernia Sowa.


Autor: portalspozywczy.pl
Data: 25-09-2018, 15:00

Wcześniej Aleksandra Sowa otworzyła piekarnię w Bydgoszczy, która szybko zyskała popularność. Oprócz rozmaitych, niektórych nawet rzadko spotykanych, gatunków chleba, bułek, drożdżówek z sezonowymi owocami, czy domowych ciast, Piekarnia Łódź zaoferuje swoim gościom również dania lunchowe oparte na własnych wypiekach.

Deweloper Monopolis, prezentując projekt w maju ubiegłego roku, dokładnie określił profil inwestycji, która oprócz biurowej, ma stać się centrum kulturalno-rekreacyjnym z rozbudowaną i oryginalną ofertą kulinarną, skierowaną do mieszkańców i przyjezdnych, poszukujących inspirujących miejsc do spędzania wolnego czasu.

Więcej na horecatrends.pl

© Portal Spożywczy 2020-10-20 22:53:28