Wydruk strony Portalu Spożywczego - www.portalspożywczy.pl

Jakość Tradycja dla Sertopu

Tyski producent serków topionych i smażonych otrzymał kolejne certyfikaty dla swoich produktów. Kapituła Znaku „Jakość Tradycja” z dnia 20 stycznia 2020 r. przyznała na okres trzech lat firmie Sertop uprawnienia do oznaczania znakiem „Jakość Tradycja” produktów: „Ser topiony Gouda” oraz „Ser topiony Złoty Ementaler” – Otrzymanie znaku Jakość Tradycja jest potwierdzeniem wysokiej jakości naszych produktów wynikającej z tradycyjnego charakteru i receptur. Serki topione to klasyka wśród produktów nabiałowych.

System jakościowy Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego jest jednocześnie krajowym systemem jakości żywności, uznawanym od 2007r. przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop sp. z o.o.



© Portal Spożywczy 2022-01-18 05:19:28