Wydruk strony Portalu Spożywczego - www.portalspożywczy.pl

Poznaj laureatów certyfikatów "Dobry produkt 2021"

Grupa PTWP SA, wydawca serwisów portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl oraz horecatrends.pl przyznała firmom z branży spożywczej certyfikaty "Dobry produkt 2021".

Certyfikaty „Dobry Produkt” przyznawane są przez redakcje serwisów PortalSpożywczy.pl, DlaHandlu.pl oraz HorecaTrends.pl.

Jury, które wybrało najlepsze firmy i produkty tworzą: 

• Magdalena Brzózka, redaktor prowadząca horecatrends.pl

• Krzysztof Cybruch, organizator Targu Śniadaniowego

• Stefan Golonka, przez 20 lat prezes Kraft Foods, obecnie członek RN Bakalland

• Agata Jakóbczyk-Zielińska, dyrektor Departamentu Bankowości Korporacyjnej, Credit Agricole Bank Polska S.A.

• Honorata Jarocka, analityk Mintel

• Urszula Kłosiewicz-Górecka, Instytut Badań Rynku, Konsumpcji i Koniunktur

• Edyta Kochlewska, redaktor naczelna dlahandlu.pl

• Ola Lazar, ekspertka rynku foodtech

• Paulina Piwowarek, redaktor prowadząca portalspozywczy.pl

• Szymon Mordasiewicz, Commercial Director Panelu Gospodarstw Domowych, GfK

• Magdalena Twardokęs, manager sektora spożywczego w Grupie PTWP

• Andrzej Wojciechowicz, szef firmy doradczej FMCG Business Consulting

Certyfikaty „Dobry Produkt” służą promocji doskonałej polskiej żywności, popularyzują najlepsze produkty spożywcze – takie, które wyróżniają się jakością, innowacyjnością, ale także tradycyjną i regionalną recepturą.

Certyfikat w kategorii Produkt innowacyjny otrzymały:

· Kaszi od Fundacji Ochrony Zdrowia Karoliny Zamojskiej

· Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA za Młode Listki w 4 wariantach

· BVTCHER oraz ich Bezmięsna Kaszanka

Certyfikaty w kategorii Nowy produkt otrzymały:

· Bracia Sadownicy za Tarte jabłko z mango i musli

· Kabanosy roślinne ekstra od Grupy Olewnik

· Linia dipów śmietanowe typu crème fraiche, które produkuje Spółdzielnia Mleczarska Mlekpol

Certyfikaty w kategorii Produkt tradycyjny i regionalny otrzymały:

· Konfitura z Milanówka - Truskawki z morwą od firmy Eterno

· Stara Mleczarnia i ich Ser kaszubski (Kaszëbsczi sér)

· Krupnioki Śląskie od Madej Wróbel

Certyfikaty w kategorii Produkt Wysokiej Jakości otrzymały:

· Zajazd Rowerowy Nawsie - Mariusz Witek za Bolęcińskie Zapieksy

· Linia produktów z dziczyzny od Elite Expeditions

· Krem orzechowy OŻEŻ!ek firmy Asprod

Certyfikaty w kategorii Produkt HorecaTrends otrzymały:

· OVOVITA za Jaja pasteryzowane Egg Safe

· Las Kalisz za ich Carpaccio z jelenia, czyli cieńkie, okrągłe plastry combra z jelenia ręcznie krojone i układane w porcje 100 gramowe

· 24 Herbs Gin firmy Trend Spirits



© Portal Spożywczy 2022-01-18 06:16:53