Wydruk strony Portalu Spożywczego - www.portalspożywczy.pl

Enata Bread tworzy nową markę piekarni

Gorąco Polecam. Smaki z piekarni to nowy koncept Enata Bread. Pierwszy lokal pod nowym brandem pojawił się w Warszawie, przy ulicy Rokosowskiej 3.

Gorąco Polecam. Smaki z piekarni

- Wychodzimy od pieczywa, które dla nas jest najważniejsze i od, którego wszystko się zaczęło. Wskazujemy jednak, że pieczywo może stanowić podstawę czegoś więcej: kreatywnych smaków i komplementarnych produktów na każdą porę dnia - mówi Bartłomiej Rychcik, prezes zarządu Enata Bread.

Lokale Gorąco Polecam. Smaki z piekarni będą koncentrować się na pieczywie: chlebach, bułkach, bagietkach, croissantach - także na naturalnym zakwasie. Nowością są produkty komplementarne, stanowiące ofertę „Regału Smakosza": wędliny, nabiał, przetwory, jajka czy soki od polskich rolników i rodzinnych firm.

Enata Bread: Nowy brand

- Naszym celem jest stworzenie kompletnego ekosystemu wokół pieczywa - marek, produktów i usług pierwszego wyboru wśród konsumentów i partnerów biznesowych. Chcemy inspirować do smaków z piekarni - komentuje Bartłomiej Rychcik.

Enata Bread: Marki własne

Enata Bread pracuje nad markami własnymi w zakresie kawy (inwestycja w palarnię), wędlin czy napojów. 



© Portal Spożywczy 2022-05-28 08:23:30