• partner portalu
  • partner portalu
Partnerzy portalu

Branża HoReCa i handel podczas FRSiH 2021

Podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu polecamy sesje poświęcone rynkowi handlowemu i HoReCa. Zapraszamy już 8/9 listopada do Hotelu Sheraton w Warszawie.
  • Autor: www.portalspozywczy.pl
  • Data: 14-10-2021, 19:12
Branża HoReCa i handel podczas FRSiH 2021
Forum Rynku Spożywczego i Handlu - zapraszamy!

Podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu w gronie ekspertów zastanowimy się w jakich barwach rysuje się przyszłość handlu, jakie formaty są na fali, ile mocy ma e-commercowy silnik oraz na jakie potrzeby konsumenta będzie odpowiadał sklep przyszłości. 

W ramach HorecaTrendsTalks spotkamy się i porozmawiamy z kluczowymi osobami z sektora gastronomii – o tym jak budować zwinne biznesy i współpracować z elastycznymi dostawcami. Omówimy kluczowe wyzwania, tendencje i tematy dla branży. W tym roku zapraszamy również na nasz Hyde Park!

Szukasz lokalu handlowego do wynajęcia? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Forum Rynku Spożywczego i Handlu - REJESTRACJA!

Poznajcie pierwszych prelegentów oraz tematy rozmów podczas drugiego dnia Forum!

• Tomasz Chróstny, prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów
• Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego
• Marek Cynowski, CEO Rebel Tang
• Jakub Jurkowski, dyrektor handlowy CEE JOKR Poland
• Malka Kafka, założycielka TelAviv Urban Food
• Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca Akademii Leona Koźmińskiego
• Grzegorz Kłos, prezes zarządu EdRed
• Katarzna Konkel, socjolożka, CEO Omnisense
• Andrius Mikalauskas, CEO Barbora Polska
• Łukasz Mrowiński, CEO Etno Cafe 
• Norbert Redkie, CEO & non-executive Head Chef Grupy Warszawa
• Marcin Trepka, partner Baker McKenzie

9 listopada 2021 r. 
Inauguracja: Nowa przyszłość handlu | 9 listopada 2021 r. | 9.30-11.00

• Handel w czasach gospodarki obiegu zamkniętego i zero waste
• Czego oczekuje nowy konsument?
• Sklep przyszłości potrzebny dziś
• Oferta odporna na zmiany – żelazny asortyment, nowe kategorie 
• Po pierwsze nie szkodzić – rozporządzenia a zdrowa działalność
• Na podatkowym sygnale – nowe daniny i ich konsekwencje
• Siódmy dzień tygodnia – czy jest realna szansa na powrót handlowych niedziel?

Power of e-Commerce | 9 listopada 2021 r. | 11.30-13.00 

• Liderzy online’owej rewolucji
• Kierunki zmian i trendy w e-commerce
• Konsument 5.0 – nawyki zakupowe online
• Cena kontra wygoda – na co postawią Polacy?
• Zakupy dla siebie czy dla planety – wyzwania zero waste
• Zielona transformacja w logistyce i opakowaniach
• Dostawa jest królem, czyli jak wyprzedzić oczekiwania konsumentów
• Dostawa w godzinę – ze sklepowej półki pod drzwi klienta, czyli dark stores debiutują

HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy/Elastyczni dostawcy | 9 listopada 2021 r. | 11.30-13.00

• Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?
• Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
• „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
• Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
• Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa
 

Formaty na fali – czy pandemia wykreowała nowych liderów handlu? | 9 listopada 2021 r. | 11.30-13.00

• Dyskonty i supermarkety na fali, wszyscy liczący się gracze z ofertą omnichannel
• Czy sklepy convenience nadal mogą liczyć na klientów impulsowych?
• Gdzie teraz (nie) chodzi klient trafficowy?
• Sklepy DIY rosną i przyspieszają rozwój e-commerce
• Dyskonty non-food – lokalizacje poza centrami wyróżnikiem
• Parki handlowe – wygodna i bezpieczna alternatywa dla dużych obiektów

Handel nowej ery, czyli RetailTech | 9 listopada 2021 r. | 13.30-15.00

• Technologiczny blitzkrieg (automatyzacja, cyfryzacja, robotyzacja obsługi klienta)
• Customer experience w cyfrowym świecie
• Sztuczna inteligencja i big data zmieniają rynek 
• Scentralizowane zarządzanie firmą, rozproszone dotarcie do konsumenta
• Elektroniczna wymiana danych i obieg dokumentów, automatyzacja procesów
• Sklep przyszłości – bezpieczny, dobrze zatowarowany, bezkontaktowy
• Migracja do e-handlu B2B i B2C
• Bezgotówkowo i cyfrowo – wpływ digitalizacji na płatności i rozliczenia

HoReCaTrendsTalks II część. Zwinne gastrobiznesy/Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks | 9 listopada 2021 r. | 13.30-15.00 

• Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy
• Boom na food delivery i dark kitchen
• Rynek kawiarni w pandemii
• Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii
• Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa

WIĘCEJ NA FRSIH.PL.

Powiązane tematy:

Partnerzy serwisu
  • partner serwisu
  • partner serwisu
  • partner serwisu
  • partner serwisu
subskrybuj portalspozywczy.pl

Portal Spożywczy: polub nas na Facebooku



Obserwuj Portal Spożywczy na Twitterze


NEWSLETTER

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami naszego portalu.

Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

NEWSLETTER

Bądź na bieżąco!

Drogi Użytkowniku!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do odwołania zgody oraz prawo sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.

W dowolnym czasie możesz określić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Jeśli zgadzasz się na wykorzystanie technologii plików cookies wystarczy kliknąć poniższy przycisk „Przejdź do serwisu”.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!